• Instagram
09131231518
  • 0سبد خرید فروشگاه
فروشگاه فرش دستباف میرحسینی
  • صفحه اصلی
  • فروشگاه
  • خدمات ما
  • گارانتی و ارسال
  • اخبار و نوشته‌ها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • منو منو
پرداخت تسهیلات بانکی به خریداران فرش ایرانی

پرداخت تسهیلات بانکی به خریداران فرش ایرانی

2019-11-25/0 دیدگاه /در اخبار, داخلی /توسط میرحسینی

مرکز ملی فرش ایران برای تشویق مردم به خرید فرش ایرانی با کمک بانک کشاورزی و صندوق کار آفرین امید تسهیلات بدون بهره پرداخت می‌کند.

فرشته دست پاک در نشست خبری امروز (یکشنبه ۳ آذر) در وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: به دنبال آن هستیم تا این تسهیلات در قالب کارتهای اعتباری به خریداران فرش ایرانی داده شود و علاوه بر بانک کشاورزی و صندوق کار آفرین، بانک صنعت و معدن نیز برای حمایت از این طرح اعلام آمادگی کرده است.

وی با اشاره به اینکه افزایش فروش تولیدات فرش ایرانی از دو راه توسعه صادرات و رونق بازار داخلی صورت می گیرد، افزود: هدف از اجرای طرح گفته شده، ارتقای قدرت خرید مصرف کنندگان داخلی است و از سوی دیگر برای توسعه صادرات به ۱۵ کشور هدف نیز اقدام های سازنده ای انجام شده است.

او در ادامه خاطرنشان کرد: طرحی با عنوان حمایت و رونق فروش فرش داخلی به ۱۸ استان ارایه کردیم و استاندارها به عنوان رییس کارگروه استانی موظف شده‌اند تا با برنامه ریزی مناسب این طرح را در سطح استانها عملی کنند.

رییس مرکز ملی فرش ایران در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اعلام آمار صادرات فرش ایرانی به کشورهای دیگر گفت: تا قبل از تحریم ها، ۳۰ درصد از فرش ایران به آمریکا، ۱۲ درصد به آلمان و ژاپن صادر می شد اما به دلیل اعمال تحریم ها در حال حاضر بیشترین میزان صادرات فرش ایران به ژاپن است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این بخشی از فروش فرش های ایرانی همچون قبل توسط بازرگانان داخلی به شرکای سنتی آنها در کشور های عربی و اروپایی و دیگر کشور ها است.

رییس مرکز ملی فرش ایران در پاسخ به این پرسش که تا چه اندازه تحریم ها در صادرات فرش ایران تاثیر گذار بوده است، گفت: هر چند صادرات ۳۰ درصدی به آمریکا به دلیل تحریم ها لغو شده است اما خوشبختانه در حوزه فروش فرش دستباف تاثیر چندانی نداشته است، زیرا بسیاری از بازرگانان ایرانی همچنان کالاهای خود را به شرکای سنتی خود می فروشند.


منبع: ایسنا

اصطلاحات رایج در قالی و قالیبافی و معادل انگلیسی آن

اصطلاحات رایج در قالی و قالیبافی و معادل انگلیسی آن

2019-10-15/۳ دیدگاه /در اصطلاحات و اطلاعات, درباره فرش دستباف /توسط میرحسینی

آشنایی با اصطلاحات و لغات انگلیسی مرتبط با صنعت فرش لازمه دانش هر تولید کننده‌ای است که قصد صادرات فرش دستباف و یا واردات مواد اولیه فرش و دستگاه های بافندگی را دارد. همچنین برای معرفی این هنر-صنعت با ارزش به جهانیان، لازم است با واژگان و اصطلاحات لاتین کاربردی و رایج در مورد آن آشنا باشیم تا نهایتا به یک ارتباط صریح و شفاف دست پیدا کنیم. در این مطلب قصد داریم به بررسی مهم ترین  لغات تخصصی و اصطلاحات فرش دستباف ایران و ترجمه آن به زبان انگلیسی بپردازیم.

برای دانستن اصطلاحات رایج در قالی و قالیبافی و معادل انگلیسی آن با ما همراه باشید.

 

اصطلاحات رایج در قالی و قالیبافی و معادل انگلیسی آن

 

ادامه مطلب …

اخبار بازار فرش دستباف

شرایط دریافت وام 30 میلیون تومانی خرید فرش دستباف

2018-07-04/۲ دیدگاه /در اخبار, داخلی /توسط میرحسینی

مدیرعامل و عضو هیات مدیره اتحادیه سراسری فرش دستباف با اشاره به اعطای تسهیلات ۳۰ میلیونی جهت خرید فرش دستباف گفت: متقاضیان می توانند برای دریافت این تسهیلات با اتحادیه سراسری تماس برقرار کنند.

عبدالله بهرامی، مدیرعامل و عضو هیات مدیره اتحادیه سراسری فرش دستباف ایران درباره قرارداد جهت پرداخت تسهیلات به خریداران فرش دستباف تعاونی ها با بانک توسعه تعاون گفت: بازار داخلی ایران بازاری مستعد و بزرگ برای عرضه فرش  دستباف  است که متأسفانه با غفلت انجام گرفته کالاهای دیگر در حال جایگزینی هستند.

وی ادامه داد: در سال حمایت از کالای  ایرانی بانک توسعه تعاون کشور در راستای حمایت های توسعه ای خود از بخش تعاون ضمن اعطاء و پرداخت تسهیلات برای تولید کنندگان  اعضاء تعاونی های فرش دستباف و در راستای ادامه  فعالیت های خود  جهت تحریک بازار داخلی  و ایجاد  انگیزه برای خرید فرش دستباف تولید شده در شرکت های تعاونی با اتحادیه سراسری تعاونی های فرش دستباف کشور تفاهم نامه ای را منعقد نمودند که بر اساس آن به متقاضیان خریدار فرش دستباف در استانهای اصفهان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، مازندران، گیلان، تهران تسهیلاتی تا سقف 300 میلیون ریال با اقساط 24 الی 48 ماهه با نرخ مصوب بانک مرکزی پرداخت می نمایند و کلیه خریداران متقاضی می توانند در این خصوص با اتحادیه سراسری به شماره تماس (02144252414) ارتباط برقرار نمایند.

بهرامی اظهار داشت:قالی ایرانی برازنده زندگی ایرانی است باید همه بانک ها و مسئولان امر برای اعتلای و تداوم این تولید ملی همت بگمارند. این تسهیلات بدون محدودیت و به منظور تحریک تقاضا است. هدف بانک توسعه تعاون کمک به تحریک تقاضا است.

 

شرایط دریافت وام 30 میلیون تومانی خرید فرش دستباف

این وام با سقف ۳۰ میلیون تومان با بهره ۱۸% و بازپرداخت دو سال می باشد.
برای دریافت آن می بایست با شماره تماس ۰۲۱۴۴۲۵۲۴۱۴ تماس بگیرید تا به نماینده شهر خود معرفی شوید.
سپس جهت خرید، با ارائه پیش فاکتور خرید فرش دستباف به نماینده اتحادیه در شهرتان، به بانک توسعه تعاون معرفی خواهید شد.

 


 

منبع: ایران آنلاین
‌

چرا  فرش ترک برای بازار جذابیت پیدا کرد؟

2018-05-14/0 دیدگاه /در انتخاب فرش مناسب, بدانیم, درباره فرش دستباف /توسط میرحسینی

زیره به کرمان بردن ضرب المثلی است که باید درباره وجود فرش خارجی در بازار فرش ایران از آن استفاده کرد.
فرش ایرانی در کل دنیا به کیفیت و زیبایی معروف است و تنوع طرح و نقش و برند آن هم زیاد است.
یکی از یادگاری‌ها و سوغاتی که توریست‌ها از ایران با خودشان می‌برند فرش دستباف و نفیس ایرانی است و دنیا هم فرش زیبا و اصیل را به اسم کشور ما می‌شناسد.

اما از حدود سه سال پیش ناگهان در بازار فرش، چیزی به اسم «فرش ترک» محصول کشور ترکیه پیدا و تبلیغ شد.
فرش‌های ترک ظاهر زیبایی دارند. اغلب با رنگ‌های روشن بافته می‌شوند. تراکم بالا و قطر بسیار کمی دارند و همین باعث می‌شود فرش‌هایی سبک و چشم نواز به نظر بیایند.
در طراحی این فرش‌ها خلاقیت زیادی به خرج داده شده و از انواع تصاویر کودکانه، تصاویر مربوط به قسمت‌های مختلف خانه و طراحی‌های خلاقانه در آن‌ها استفاده شده است.
‌

چرا فرش ترک برای بازار جذابیت پیدا کرد

همین ویژگی‌ها باعث شد از فرش ترک استقبال زیادی بشود.
اینجاست که هرچند لازم است فرش‌های اصیل ایرانی بافته و روانه بازار شود، ضروری است خلاقیت طراحان ایرانی نیز با ذائقه زندگی مدرن هماهنگ شده و طرحی نو را در اندازند.
واقعیت اینجاست که باید دانست همچون موسیقی سنتی ایرانی که سلایق بسیاری را در بر می‌گیرد، بخش وسیعی از مردم ایران و جهان هم به موسیقی پاپ، راک و … علاقمندند و وجود این سبک از موسیقی خلاهای زیادی را پر کرده است.
در نتیجه خلاقیت و پویایی نیاز بازار مدرن است. بی شک مقاومت کسب و کارهای سنتی در برابر موج نیازها و سلایق نوین بی‌فایده است. فرش ایرانی هم اگر نتواند خود را منعطف و به روز نگه دارد محکوم به نابودی خواهد بود.


گروه فرش میرحسینی
‌

اخبار بازار فرش دستباف

آمریکا بزرگ‌ترین وارد‌کننده فرش؛ چین جزو ۲۰ کشور اصلی مشتری فرش دستباف ایران

2018-04-29/0 دیدگاه /در اخبار, بین الملل /توسط میرحسینی

آمار‌های منتشر شده نشان می‌دهد که صادرات فرش دستباف در سال گذشته سیر صعودی را طی کرده است در حال حاضر کشور آمریکا بزرگ‌ترین وارد‌کننده فرش دستباف محسوب می‌شود و چین جزو ۲۰ کشور اصلی مشتری فرش دستباف ایران است.

آمار‌ها و اطلاعات منتشر شده نشان از سیر صعودی صادرات فرش دستباف در سال گذشته دارد، اما فعالان این حوزه معتقدند که شیرازه‌های فرش دستباف از هم پاشیده شده و این صنعت ارزآور به حال خود رها شده است. در حالی که ایران رفتاری منفعلانه در بازار‌های جهانی از خود نشان می‌دهد، اما در روی دیگر سکه هندی‌ها، پاکستانی‌ها، نپالی‌ها و… با وجود تخصص پایین‌تر در این رشته، توانسته‌اند بازار‌های از دست رفته ما را به چنگ بیاورند و کم‌کم به رقبای اصلی‌مان بدل شوند. کارشناسان می‌گویند در آینده‌ای نزدیک قطار فرش دستباف متوقف و از ریل خارج خواهد شد، اما آنچه که می‌تواند ما را از این بن بست نجات دهد، تدوین استراتژی منسجم به‌ویژه در حوزه ارز خواهد بود.

بر اساس آمار اعلام شده از سوی گمرک، در پایان سال ۹۶ پس از چند سال، میزان صادرات فرش دستباف ایران به بالای ۴۰۰‌میلیون دلار رسید و در مجموع ۱۲‌ماهه بیش از ۴۲۴‌میلیون دلار فرش دستباف با وزن نزدیک به پنج‌هزار و ۴۰۰ تن به بازار‌های هدف صادر شد. این میزان صادرات نسبت به سال ۹۵ رشدی حدود ۱۸‌درصدی را نشان می‌دهد. آلمان، ایتالیا، فرانسه و سوئیس در اروپا، آمریکا در آمریکای شمالی، امارات، کویت، قطر و لبنان در غرب آسیا و ژاپن در شرق آسیا از بازار‌های سنتی فرش دستباف ایران محسوب می‌شود. چین، روسیه، آفریقای جنوبی و برخی از کشور‌های آمریکای لاتین نیز از بازار‌های جدید فرش دستباف ایران به شمار می‌رود.

 

آمار‌ها از فرش دستباف چه می‌گویند؟

آمار‌های منتشر شده نشان می‌دهد که صادرات فرش دستباف در سال گذشته سیر صعودی را طی کرده است. در حال حاضر کشور آمریکا بزرگ‌ترین وارد‌کننده فرش دستباف محسوب می‌شود و چین جزو ۲۰ کشور اصلی مشتری فرش دستباف ایران است و در ۱۱‌ماهه سال ۱۳۹۶ فعالان فرش دستباف تقریبا چهار‌میلیون دلار فرش دستباف به این کشور صادر کردند.

در همین راستا، رئیس مرکز ملی فرش دستباف ایران با اشاره به سیر صعودی صادرات فرش دستباف ایران در سال ۱۳۹۶، گفت: صادرات فرش دستباف ایران به آمریکا در ۱۱ ماه سال گذشته به ۱۰۰‌میلیون دلار رسید. حمید کارگر افزود: روند صادرات فرش دستباف ایران سیر صعودی و افزایشی به خود گرفته و طبق اعلام گمرک جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۵، ۳۵۹‌میلیون دلار فرش دستباف از کشور به بازار‌های هدف صادر شد.

او ادامه داد: صادرات فرش در سال ۱۳۹۵ به‌لحاظ ارزشی و وزنی نسبت به سال ۱۳۹۴ سیر صعودی داشت، به‌طوری که نسبت به سال ۱۳۹۴، ۲۰۳‌درصد رشد ارزشی و حدود ۱۳‌درصد رشد وزنی داشت و همچنین بیش از ۹۰‌میلیون دلار در سال ۱۳۹۵ فرش دستباف به کشور آمریکا صادر شد. رئیس مرکز ملی فرش دستباف ایران در ادامه به وضعیت صادرات فرش در سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: در ماه‌های ابتدای سال ۱۳۹۶ هم همان روند افزایشی سال ۱۳۹۵ ادامه پیدا کرد به‌طوری که براساس آمار گمرک در ۱۱‌ماهه سال ۱۳۹۶ بیش از چهار‌هزار و ۷۰۰ تن فرش دستباف با ارزش بیش از ۳۷۷‌میلیون دلار از ایران به حدود ۸۰ کشور دنیا فرش دستباف صادر شد.» براساس اطلاعات موجود، هندوستان، پاکستان، افغانستان، نپال و ترکیه از رقبای فرش دستباف ایران در بازار‌های جهانی به شمار می‌روند که در همین رابطه، رئیس مرکز ملی فرش ایران، از هند به‌عنوان مهمترین رقیب فرش دستباف ایران نام برد و گفت: این کشور شانه به شانه ایران در بازار جهانی فرش دستباف حرکت می‌کند.

کارگر ادامه داد: به همان میزان که در سال‌های اخیر خیالمان از رقیبی مانند چین آسوده می‌شود، دغدغه‌هایی نسبت به حضور هند در بازار‌های بین‌المللی وجود دارد. پاکستان، افغانستان، ترکیه و نپال نتوانسته‌اند سهم قابل توجهی از بازار جهانی فرش دستباف را از آن خود کنند. او با بیان اینکه هند در سال‌های اخیر قدرت نفوذ خود را در بازار‌های هدف ما گسترش داده است، گفت: هند چند عامل را به‌عنوان مزیت و برگ برنده به خدمت گرفته که یکی از آنها، دستمزد پایین در هند است.

کارگر افزود: دستمزد پایین، قیمت تمام شده فرش دستباف را در این کشور بسیار کاهش می‌دهد و این امر رقابت‌پذیری فرش دستباف هند را در بازار‌های جهانی دو چندان می‌کند. رئیس مرکز ملی فرش ایران، «امکان سفارش پذیری گسترده» را دومین شاخص تولید فرش در هند بیان کرد و گفت: بافت‌های انبوه در کارگاه‌های متمرکز قالی بافی هند، خیال سفارش‌دهنده را در مورد دریافت به موقع سفارش، راحت می‌کند.

او اضافه کرد: از طرف دیگر، هندی‌ها جدیت ما روی حفظ اصالت‌های فرش را ندارند؛ به بیان دیگر، راحت‌تر تسلیم خواست مشتری می‌شوند و آماده‌اند تا سفارش خریدار را تولید کنند؛ در حالی که ایرانی‌ها در تولید فرش، تا حدودی تعصب دارند.


منبع: روزنامه آرمان

نمایشگاه دموتکس آلمان میزبان فرش ایرانی

2018-02-04/0 دیدگاه /در اخبار, بین الملل /توسط میرحسینی

نمایشگاه دموتکس آلمان عنوان نمایشگاهی است که هرساله در هانوفر، به‌عنوان بزرگ‌ترین نمایشگاه فرش و کفپوش دنیا برگزار می‌شود.

حمیدرضا ذوالانواری مدیرعامل مجموعه فرش ذوالانواری درباره برگزاری این نمایشگاه گفت: نمایشگاه دموتکس آلمان۲۰۱۸، با حضور بزرگان این صنعت و اکثر شرکت‌های تولیدکننده برگزار شد و فرش ذوالانواری نیز در بخش فرش‌های دستباف و کفپوش در این نمایشگاه حضور فعالی داشت.

وی با توضیح اینکه در بخش فرش دستباف به جز ایران از کشورهای هندوستان، افغانستان، پاکستان، نپال و چین نیز شرکت داشتند، بیان کرد: فرش ذوالانواری در این سه دهه که از برگزاری نمایشگاه دموتکس می‌گذرد در همه دوره‌های آن شرکت کرده است و با استقبال خوبی از سوی فعالان و بازدیدکنندگان این صنعت مواجه شده است.

عضو هیات مدیره اتحادیه فرش ایران درباره فعالیت‌هایی که در این نمایشگاه صورت گرفت، عنوان کرد: ۱۳ سال است که مسابقه‌ای در این نمایشگاه در رشته‌های مختلف هنری (خلاقیت، طراحی، نقش، رنگ و…) برگزار می‌شود و در هر رشته ۳ نفر منتخب شده و یک نفر به عنوان برگزیده نهایی معرفی می‌شود؛ امسال فرش ذوالانواری در دو رشته فینالیست شد و در سال‌های گذشته نیز در ۹ دوره موفق به کسب جایزه در این مسابقه شده است.

ذوالانواری با اشاره به اینکه ایرانیان در این نمایشگاه خوش درخشیدند، افزود: در رقابت برترین طراحی‌های دموتکس ۲۰۱۸، شرکت‌های ایرانی حاضر در نمایشگاه ۴ تندیس را از آن خود کردند.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف استان فارس همچنین گفت: در نمایشگاه دموتکس آلمان۲۰۱۸ رویدادی تحت عنوان Carpet Design Award (آیین تقدیر از برترین‌های طراحی) در ۱۰ بخش متفاوت برگزار می‌شود که خانم لیلا ولدان با دریافت ۲ تندیس و برادران لطفی نیز با دریافت یک تندیس برای ایران افتخار آفریدند.

ذوالانواری افزود: نمایشگاه دموتکس در سال جاری با تغییر در جانمایی سالن‌ها و چیدمانی جدید توانسته بود فضای متفاوتی را خلق کند و تعداد بیش از ۳۰ مشارکت‌کننده ایرانی در فضایی بالغ بر ۴ هزار متر مربع (خالص) موفقیت چشمگیری را رقم زدند.

عضو هیات مدیره اتحادیه فرش ایران در ادامه بیان کرد: در طول برگزاری این نمایشگاه غرفه فرش ذوالانواری بازدیدکنندگان ویژه‌ای داشت که وزیر گردشگری صنایع دستی کشور تونس و حمید کارگر رییس مرکز ملی فرش ایران و هیات همراه، از جمله آنها بودند.

وی با توجه به اینکه فرش دستباف کشور در وضعیت قابل توجهی نیست، افزود: بازدیدکنندگان و فعالان این صنعت از غرفه ذوالانواری در نمایشگاه دیدن کردند و این غرفه مورد توجه آنها قرار گرفت.

نمایشگاه دموتکس از ۱۲ تا ۱۵ ژانویه ۲۰۱۸ (برابر ۲۲ تا ۲۵ دی ماه ۱۳۹۶) در هانوفر آلمان برگزار شد.


منبع: ایسنا

چیدمان منزل مدرن با فرش دستباف ایرانی

2017-12-30/0 دیدگاه /در بدانیم, چیدمان و دکوراسیون /توسط میرحسینی
من به شدت علاقه مند به استفاده از فرش دستباف با طرح سنتی در دکوراسیون منزل هستم. آیا استفاده از این فرش در کنار دکوراسیون مدرن ناهماهنگ است؟ کدام طرح فرش را پیشنهاد می کنید؟

فرش دستباف و دکوراسیون مدرن

گاهی یک تخته فرش دستباف، دکوراسیون مدرنتان را کامل می کند

استفاده از فرش دستباف در دکوراسیون مدرن سبک تلفیقی در طراحی داخلی را به وجود می آورد. در این سبک می توانید از وسایل به سبک های متنوع در کنار هم استفاده کنید، به شرطی که یک هماهنگی در ساختار و رنگ بوجود بیاورد.

اگر می خواهید فرش دستباف سنتی را در دکوراسیون مدرن خود استفاده کنید، بدانید که محدودیت استفاده ندارید ولی به رنگ دکوراسیون خود دقت کنید. می توانید از رنگ مکمل مبلمان و وسایل در فرش استفاده کنید یا فرش دستبافت را از رنگی انتخاب کنید که با رنگ دکوراسیون شما مشترک باشد. اگر مبلمان مدرن دارای طرح و نقش است، فرش دستبافت با طرح های ساده تر مناسب تر است.

استفاده از طرح مشابه فرش دستبافت در وسایل دیگری مانند کوسن یا پرده هماهنگی اجزای خانه را بیشتر می کند و نگرانی از سبک تلفیقی برای شما باقی نمی گذارد.


منبع: چیدانه

عوامل تعیین قیمت فرش دستباف

2017-11-19/0 دیدگاه /در انتخاب فرش مناسب, بدانیم /توسط میرحسینی

بسیاری از مشتریان به دلیل عدم آگاهی از علل تعیین قیمت یک فرش ممکن است در خرید خود دچار تردید شده؛ در نهایت خریدی رضایتمند نداشته باشند.
در صورتی که در مورد فرش دستباف بر خلاف دیگر کالاهای تولید دست، عوامل بسیاری در تعیین قیمت موثرند.
‌
با دانستن مهمترین عوامل تعیین ارزش یک فرش، بهترین خرید را داشته باشید:
1. محل بافت و منطقه
یکی از عوامل مهم در تعیین ارزش فرش دستباف, محل بافت آن است. برای نمونه فرش های بافت منطقه نایین بسیار با کیفیت تر از دیگر مناطق (شهر یا روستا) است. علت آن شکل و کیفیت بافت فرش توسط بافندگان آن می‌باشد.
2. رجشمار فرش
رجشمار یا تراکم فرش از عواملی است که قیمت و ارزش یک فرش را تعیین می‌نماید.
3. نوع چله، پشم و ابریشم
ابریشم با کیفیت‌های مختلف و با درجه بندی در فرش بافته می‌شود.
4. طرح و نوع طراحی فرش
طرح های خاص یا معمولی
5. پر کاری و سادگی
شلوغ یا خلوت بودن طرح نیز در ارزش گذاری موثر است.
6.کیفیت مصالح بکار رفته
طبیعی و مصنوعی
7. نوع رنگرزی خامه
طبیعی و شیمیایی
8. ابعاد قالی
9. هارمونی و تناسب رنگ‌ها در متن و حاشیه
10. بازار پسندی یک طرح
11. عدم عیوب و سالم بودن در ابعاد و مصالح
‌

مضرات فرش ماشینی: الکتریسیته ساکن

2017-10-13/0 دیدگاه /در انتخاب فرش مناسب, بدانیم /توسط میرحسینی

با خرید فرش ماشینی در واقع از تولید الکتریسیته ساکن در بدن خود استقبال می کنید!

بزرگترین صدمه ناشی از مصرف فرش‌های ماشینی تولید الکتریسیته ساکن در بدن است.
در اینجا عوارض ناشی از تجمع بار یونی در بدن را بیان می‌کنیم.
خطرات الکتریسیته ساکن در بدن انسان و چگونگی جلوگیری از تجمع الکتریسیته گذشته از حالت بد و دردی که تخلیه الکتریکی ناشی از راه رفتن بر روی فرش‌های ماشینی و موکت‌های الیاف مصنوعی در بدن ایجاد می‌کند. خطرات زیانبار و مرگباری به شرح زیر دارد:

الکترواستاتیک و خطراتش برای افراد
شارژ دراز مدت الکترواستاتیک در بدن موجب بی قراری، سردرد، تنگی قفسه سینه، تنگی نفس، سرفه و شوک، حساسیت‌های پوستی و در بلند مدت باعث بثوراتِ پوستی و سرطان پوست می‌شود.
راه رفتن روی الیاف مصنوعی و فعالیت‌های دیگر که در معرض این الیاف باشد، می‌تواند در بدن انسان تا چند هزار ولت الکتریسیته ساکن جمع کند.
زمانی که تجمع ولتاژ الکترواستاتیک از 2000 ولت تا 3000 ولت باشد شما در سر انگشتان تخلیه را به صورت جرقه مشاهده می‌کنید و انگشتان دست دچار درد و سوزش می‌شوند. در شارژ بیش از 7000 ولت، انسان احساس شوک کرده و مقدار (3 ESD) قدرت میدان الکترومغناطیس تولید می‌شود. این مقدار مخصوصا برای بیماران قلبی خطرناک بوده و همینطور موجب خارش و حساسیت پوستی و عصبی شدن فرد می‌شود که اغلب اوقات تغییر رنگ صورت در لحظه تخلیه مشاهده می‌گردد.

راه‌های پیشگیری
نپوشیدن لباس و جوراب از جنس الیاف شیمیایی و استفاده از البسه پنبه ای است.
عدم استفاده از فرش ماشینی و کفپوش‌های پلاستیکی و محصولات triboelectrification.
در صورتی که در مدت کوتاه مجبور به راه رفتن روی الیاف مصنوعی هستید حتی المقدور پای خود را خیس یا پا برهنه باشید. یا جوراب مرطوب بپوشید.

عوارض جانبی اثر الکترو استاتیک
باعث جذب گرد و غبار شناور در هوا، گرد و غبار در ریه و روی بدن انسان و پوست می‌شود که برای افراد مسن و کودکان بیشترین حساسیت را ایجاد می‌کند.


منبع: گروه فرش میرحسینی

قدمت نساجی در ایران به حدود چهار هزار سال قبل از میلاد می‌رسد

2017-09-18/0 دیدگاه /در اصطلاحات و اطلاعات /توسط میرحسینی

محمد کاظم عمید کارشناس نساجی و دبیر کارگروه صنعت نساجی و پوشاک امیرکبیرگفت: در صنعت نساجی مواد اولیه دو دسته هستند؛ یک دسته مواد اولیه طبیعی است که خود اینها به سه بخش نباتی یا گیاهی، حیوانی و معدنی تقسیم می شوند. در بخش نباتی، پنبه، در قسمت حیوانی پشم و ابریشم و در قسمت معدنی “پنبه آزبست” مورد استفاده قرار می گیرد.

وی با اشاره به اینکه دسته دوم مواد اولیه نساجی، مصنوعی هستند، اظهار داشت: در این بخش الیاف پلی استر مورد استفاده قرار می گیرد که مشابه پنبه است و همچنین الیاف اکریلیک ، نایلون و پلی پروپیلن نیز استفاده می شود.
دبیر کارگروه صنعت نساجی و پوشاک امیر کبیر درباره تاریخچه نساجی ایران ابراز داشت: بر اساس شواهد تاریخی قدمت نساجی در ایران حدود چهار هزار سال قبل از میلاد است. همچنین فرش های ابریشمی در کاشان موجود است که متعلق به 400 سال پیش است اما ورود ابریشم به ایران متعلق به هزار و 800 سال پیش و در زمان ساسانیان است که در صنعت نساجی مورد استفاده قرار می گرفت.
سید رضا جواهری فعال صنعت ابریشم نیز در ادامه با اشاره به اینکه نخستین کارخانه ابریشم که به صورت صنعتی فعالیت می کرد، در زمان ناصرالدین شاه قاجار و در شهر رشت احداث شد، گفت: نخستین کارخانه ای هم که با استفاده از وسایل صنعتی مدرن در ایران احداث شد، در سال 1358 در شهرستان صومعه سرا بود. در آن زمان، آن کارخانه با توجه به خرید ماشین آلات از ژاپن، مدرن ترین کارخانه ابریشم کشی دنیا بود.
وی ادامه داد: هم زمان در مشهد نیز کارخانه دیگری افتتاح شد و چند سال بعد در رشت نیز کارخانه دیگری در این زمینه راه اندازی شد. البته کارخانه مشهد را بخش خصوصی اداره می کرد اما دو کارخانه دیگر دولتی بودند.
این فعال صنعت ابریشم درباره فعالیت خود در صنعت ابریشم توضیح داد و اظهار کرد: در سال 1373 با خرید ماشین آلات از کره جنوبی کارخانه ای را راه اندازی و کار خود را با ظرفیت اولیه 50 تن در سال شروع کردیم که در سال 80 ظرفیت تولید را به 350 تن در سال افزایش دادیم.
وی درباره نوغانداری و ویژگی های آن اظهار داشت: صنعت ابریشم و نوغانداری یک کار کم هزینه و زودبازده است که سرمایه زیادی هم نمی خواهد به طوری که حتی روستائیان نیز می توانند در کنار دیگر فعالیت هایشان به این حرفه بپردازند. بنابراین لازم است مسئولین توجه بیشتری به این حرفه داشته باشند تا زمینه فعالیت گسترده آن فراهم شود.

 


 

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

نکاتی برای کاهش هزینه‌های خرید جهیزیه

2017-09-13/0 دیدگاه /در بدانیم, چیدمان و دکوراسیون /توسط میرحسینی

خرید جهیزیه برای عروس خانم‌ها این روزگار به یکی از سنگین ترین خریدهای عروسی تبدیل شده است.

هزینه‌ها سر به فلک می‌کشد و البته مقداری هم توقعات بالا رفته است. صرف نظر از اینکه باید واقعیت‌های زندگی را جدی گرفت و به تلاش برای ساختن آینده ایمان داشت، لازم نیست هرآنچه در زندگی پدر و مادران خود می‌بینید را عینا در همان سال‌های نخست در منزلتان داشته باشید. در اینجا نکاتی برای کاهش هزینه‌های خرید جهیزیه پیشنهاد می‌شود:

نکاتی برای کاهش هزینه‌های خرید جهیزیه
1- لوازم تزئینی و غیر‌ضروری مثل بوفه و اشیای داخل آن را بی خیال شوید.
2- اگر به خرید میز ناهارخوری اصرار دارید به کوچک ترین سایز آن اکتفا کنید.
3- از خرید لوازم برقی کم کاربرد مثل ساندویج ساز، مخلوط کن، گوشت کوب برقی و… اجتناب کنید. جارو شارژی یا بخارشو و مشابه آن خوب است، اما نداشتن شان هم مشکلی ایجاد نمی کند.
4- یک تیر و چند نشان: غذاسازی که تهیه می کنید هم دارای رنده برقی، آسیاب، آبمیوه گیری و مخلوط‌ کن پس لزومی ندارد تک‌ تک این وسایل را جداگانه خریداری کنید.
5- چه کسی گفته است پذیرایی حتما باید در ظروف کریستالی باشد؟
6- می توان وسایل چوبی و مبلمان را به جای فروشگاه‌ها از خود کارگاه های تولیدی تهیه کرد. ارزان تر و سریع تر!
7- تهیه چند نوع سرویس پخت و پز اعم از تفلون، چدنی، سرامیکی و آرکوپال واقعا ضرورتی ندارد. می‌توان از یک سرویس هم برای دم‌دستی و هم برای مهمان استفاده کرد.
8- تلویزیون 60 اینچی برای خانه 60 متری؟ از خرید سیستم‌های صوتی و تلویزیون های آنچنانی بپرهیزید.
9ـ این که یخچال و فریزر خوب گرفته‌اید عالیست اما برای پر شدنش عجله نکنید.
10- برای خرید صنایع دستی مانند فرش دستباف عجله نکنید. گاهی کافیست برای یافتن کالای مورد نیاز با قیمت پایین به دنبال ریشه‌های آن یعنی تولیدکنندگان یا حتی بافندگان باشیم. آنها همیشه واقعی‌ترین قیمت را به شما پیشنهاد می‌دهند.

 2 اصل مهم خرید جهیزیه
1. در خرید جهیزیه به دهان مردم نگاه نکنید به جیب خود بنگرید.
2. اگر ما هم یادآوری نکنیم شما حتما حمایت از تولید ملی را فراموش نخواهید کرد، نمی‌گوییم همه وسایل اما تا آنجا که می‌شود باید اصل را بر ایرانی خریدن گذاشت.

دکوراسیون خانه مدرن با فرش دستباف، امکان پذیره؟

2017-06-19/0 دیدگاه /در بدانیم, چیدمان و دکوراسیون /توسط میرحسینی

من به شدت علاقه مند به استفاده از فرش دستباف با طرح سنتی در دکوراسیون منزل هستم. آیا استفاده از این فرش در کنار دکوراسیون مدرن ناهماهنگ است؟ کدام طرح فرش را پیشنهاد می کنید؟

استفاده از فرش دستباف در دکوراسیون مدرن سبک تلفیقی در طراحی داخلی را به وجود می آورد. در این سبک می توانید از وسایل به سبک های متنوع در کنار هم استفاده کنید، به شرطی که یک هماهنگی در ساختار و رنگ بوجود بیاورد.

اگر می خواهید فرش دستباف سنتی را در دکوراسیون مدرن خود استفاده کنید، بدانید که محدودیت استفاده ندارید ولی به رنگ دکوراسیون خود دقت کنید. می توانید از رنگ مکمل مبلمان و وسایل در فرش استفاده کنید یا فرش دستبافت را از رنگی انتخاب کنید که با رنگ دکوراسیون شما مشترک باشد. اگر مبلمان مدرن دارای طرح و نقش است، فرش دستبافت با طرح های ساده تر مناسب تر است.

استفاده از طرح مشابه فرش دستباف در وسایل دیگری مانند کوسن یا پرده هماهنگی اجزای خانه را بیشتر می کند و نگرانی از سبک تلفیقی برای شما باقی نمی گذارد.


منبع: برگرفته از سایت چیدانه
صفحه 1 از 3123

آخرین مطالب سایت

  • پرداخت تسهیلات بانکی به خریداران فرش ایرانی
  • اصطلاحات رایج در قالی و قالیبافی و معادل انگلیسی آن
  • شرایط دریافت وام 30 میلیون تومانی خرید فرش دستباف
  • چرا  فرش ترک برای بازار جذابیت پیدا کرد؟
  • آمریکا بزرگ‌ترین وارد‌کننده فرش؛ چین جزو ۲۰ کشور اصلی مشتری فرش دستباف ایران

آخرین محصولات

  • فرش ذرع و نیم دستباف اردکان طرح شکوفه 20 خانه فرش ذرع و نیم دستباف اردکان طرح شکوفه 20 خانه 2,400,000 تومان
  • فرش دستباف اردکان طرح صبا 6 متری 35 خانه بافت اردکان فرش دستباف اردکان طرح صبا 6 متری 35 خانه 12,200,000 تومان
  • فرش گرد دو متری دستباف نایین زمینه سبز فرش گرد دو متری دستباف نایین زمینه مسی 7,500,000 تومان
  • فرش دستباف شش متری اردکان طرح بهار فرش دستباف شش متری اردکان طرح بهار 42 خانه 13,600,000 تومان
  • فرش دستباف ذرع و نیم نایین، 105 در 155 سانتی متر فرش دستباف ذرع و نیم نایین، 105 در 155 سانتی متر 3,150,000 تومان

جست و جو در سایت

آخرین محصولات

  • فرش ذرع و نیم دستباف اردکان طرح شکوفه 20 خانه فرش ذرع و نیم دستباف اردکان طرح شکوفه 20 خانه 2,400,000 تومان
  • فرش دستباف اردکان طرح صبا 6 متری 35 خانه بافت اردکان فرش دستباف اردکان طرح صبا 6 متری 35 خانه 12,200,000 تومان
  • فرش گرد دو متری دستباف نایین زمینه سبز فرش گرد دو متری دستباف نایین زمینه مسی 7,500,000 تومان

تلفن‌های تماس

تهران و کرج
09140696828

دفتر تولیدی – نایین و میبد
035-32352437
09131231518

فقط صادرات
09130294051

ساعات کار

زمانبندی پاسخگویی به تماس شما

  • شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 20
  • پنجشنبه از 9 تا 19
  • جمعه تعطیل

محدوده ارسال سفارشی

√ ارسال به سراسر شهر تهران

√ ارسال ویژه به سراسر شهر کرج

√ ارسال ویژه به سراسر شهر اصفهان

©️ تمامی حقوق برای فروشگاه فرش میرحسینی محفوظ است.
  • صفحه اصلی
  • فروشگاه
  • خدمات ما
  • گارانتی و ارسال
  • اخبار و نوشته‌ها
  • درباره ما
  • تماس با ما
رفتن به بالا